På färjan..

image
..som i sakta gemak kryssar fram mellan öarna i Stockholms skärgård. Har hytten på ”fel” sida så jag kommer inte se Fredriksborg. Kom på när jag installerade mig i hytten att jag glömt snuset hemma. Raskt ner till Taxfree butiken och inhandlade snus så jag klarar resan. Får ju bara säljas snus när båten är på svenskt farvatten. Bunkrade upp med lite Coca-Cola oxå. Det lilla jag behöver fylla på i mirakel-väskan tar jag på hemvägen i morgon.

image
Sitter nu i hytten och pustar ut. Blev lite sen på vägen till färjan och sedan var jag inte direkt ensam i Taxfree butiken. Är i alla fall tacksam över att vi inte ska ha styrelsemötet på Åland. De som skulle på den färjan ikväll på Dansbandskryssning hade nog börjat med ”drycken” redan på bussresan till Stockholm och färjan. Här är det (i alla fall nu) lugnt och tyst och det enda jag hör är båtens motorer. Brukar ju inte åka Viking Line men hytten är faktiskt finare än Siljas..

image
Ska sitta här och bara njuta av tystnaden och lugnet en stund. Sedan är det dags att packa upp datorn och läsa styrelsematerial, 199 sidor är det den här gången..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.