10 dagar..

image
..kvar till dess att det är dags att ha väskan färdigpackad och ge sig av till Arlanda. Efter ca 4 timmar landa i Malaga och ca 30 minuter senare vara ”hemma” i Marbella. Om jag ”har tur” kan jag stanna i 10 dagar men det återstår att se, minimum 7 blir det i alla fall. Har inte bokat någon hemresa och kommer ta med lite jobb så att möjligheten finns att stanna någon dag extra. Längtar efter att känna sand mellan tårna och få lite sol på nästippen (och gärna på benen för dom är rätt vita & trista:)).

image
Trots att spenderat så mycket tid i Marbella har jag aldrig besökt Puro Beach där. Tänkte göra det den här gången och tillbringa en dag där och äta en lunch. Ser rätt behagligt ut, eller hur? Kan redan känna hur skönt det kommer vara att sitta där och äta en god lunch medan solen skiner. Bara för det kommer det väl vara mulet i 10 dagar. Faktum är att det inte spelar någon roll, bara att få ledighet i första hand och värme i andra hand räcker mer än väl för att jag ska vara nöjd.

image
Mulet eller ej så kan inget ta bort den totala avkopplingen att gå utmed stranden, morgon, dag som kväll eller sitta på terassen och sedan somna till vågorna som rullar in. Hela jag behöver den avkopplingen efter de senaste månadernas intensiva arbete och många och långa arbetsdagar.

image
Kvällarna i Gamla stan, fönstershopping i de små butikerna och goda middagar på någon av de små restaurangerna är precis som sand mellan tårna balsam för själen. Jag tror att jag ska planera in ett SPA-besök och göra en riktigt ordentlig kropps-scrub och ansiktsbehandling det kan man både behöva och förtjäna efter alla timmar inne framför en dataskärm. Jag kan inte komma ihåg att jag någonsin längtat så mycket efter lite ledighet som jag gör just nu. Det ska bli såååå skönt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.