Vad var det jag sa..

image
..finns det något värre än självgoda män som med facit i hand berättar vad någon annan gjort fel. Jo, det är oftast män men visst det finns en och annan kvinna oxå men alldeles för ofta är det män som gör just så.. Har bara väntat på att Göran Persson ska skapa sig lite mediautrymme och förklara för oss andra vad Löfven gjort för fel. I dag kom det. Lika säkert som att..

image
Det nu vänder vädermässigt. Temperaturen sjunker och just nu mullrar det rejält på Östermalm. Vi kan nog se fram emot en kyligare vecka med en del regn gissar jag utan att ha sett någon väderprognos. Kan bli mysigt det oxå, vi får vara tacksamma att vi haft en fantastisk sommar (utom i början då) och en strålande september ända till nu. Nu var jag där igen med vädret..

image
Om någon timme är det dags att ge sig iväg på två olika möten. Båda går av stapeln i mitt andra ”vardagsrum” Cadierbaren. Kan låta lyxigt och dyrt men en Coca-Cola kostar ungefär lika mycket där som någon annanstans. Förutsatt att jag inte skulle förlägga mina möten på MC Donalds eller i en ICA-butik vill säga. Men de där extra kronorna jämfört med en pappersmugg på ett stimmigt Mc Donalds och ett glas i Cadierbaren är mer än väl värda..

Kommer väl vara hemma igen kring 21.00 och då kommer kontoret garanterat hållas stängt och en söndagskväll med tända ljus, någon tidning och avkoppling är vad som gäller. Tänker bara göra en ”jag ska bara” sak ikväll: Nästa veckas planering & To Do lista, men det ”rafsar” jag ihop snabbt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.