Hundraåttio..

image
..har nog tempot varit i dag. Betalat, sorterat, fått i väg fakturor allt i ett alldeles för högt tempo. Nu dags för en återhämtning a la Skalman. Skönt att fått bort en del men hade varit lite klokare att inte göra det så snabbt. När ska jag lära mig??..

image
Känner att det är läge att sätta upp en skylt på lite lagom avstånd så där i dag. I alla fall till jag vilat en stund. Tur man inte har något socialt åtagande ikväll:)
När jag öppnar ”kontoret” igen ska jag tänka på tempot..och kommer jobba i lagom takt istället för hysterisk hyperaktiv takt. Ni ser, man utvecklas ständigt..

image
Såg igår när jag gjorde fotvård och fixade tånaglarna att jag slarvat lite med det där att raka benen, illa. Så det är tur att jag planerat in ett ordentligt löpande underhåll av Eva P under helgen. Ska också försöka få ihop bokningen av flygbiljetter, en veckas vila kan inte komma lägligare än första veckan i oktober.. Tänk att få ligga vid en pool några timmar per dag, äta god mat och bara vara i en hel vecka..längtar är ordet. Hinner förhoppningsvis träffa Pappa oxå, har för mig att han skulle åka tillbaka till Stockholm den 5 oktober..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.