Vägen från Ronda..

image
Vägen från Sevilla till Ronda börjar väldigt platt för att sedan övergå till att bli ett lite mer kuperat landskap. Ronda är en otroligt gammal stad som ligger ett gäng mil från Marbella. En stad på hög höjd..

image
Vägen från Ronda till Marbella är slingrig och går bara neråt.. Stup längs med vägkanten i princip hela sträckan och magiskt vackert. Vägen slingrar sig nedåt mot Marbella & havet. De flesta tycker att det är en högst obehaglig väg att köra. Jag har bara åkt den en gång, med vår spanske advokat som typ kört den hur många gånger som helst vilket innebar att han inte direkt smög fram i kurvorna. Under normala omständigheter hade jag säkert varit livrädd men det var så vackert att jag helt missade att det faktiskt var lite läskigt.

image
När man sedan kommer fram till Marbella, havet och solnedgången så är det oxå otroligt fint. Bergen som omger hela Marbella längs hela kusten, Gibraltar Klippan och Afrikas kustlinje – jag verkligen älskar Marbella och bara måste åka dit så snart det bara är möjligt.

image
Längtar ”hem” för trots att jag bara tillbringat delar av de senaste 1,5 åren där så känner jag mig lika hemma där som i Stockholm. Har ju varit i Sverige i snart 2 månader och sista gånger jag var där var bara 6 dagar. Om allt går som planerat så blir det i alla fall en vecka i början av oktober och sedan ner för en lite längre vistelse någon gång i november.

Nu ska jag sova & drömma om solen, värmen, havet & bergen:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.