Stängt..

image
Mailen avbetade och kvällens ”måsten” avklarade så nu är kontoret definitivt stängt för idag. Landat i soffan och där tänker jag stanna ett tag. Klockan ringer ju tyvärr kring 06.00 i morgon igen så nu lite batteriladdning. Ibland önskar man att kunde ladda sig själv ungefär som man laddar sin iPhone, det hade väl varit behändigt. Undrar om man skulle ta och checka in på sitt eget hotell på lördag, det kanske skulle vara både nyttigt & samtidigt lite balsam för själen med miljön där. Tål att sovas på faktiskt.

image
Tänkte göra något jag inte gjort på länge, avsluta kvällen med ett avsnitt av Law & Order, sedan raka vägen i säng. Ska ta det säkra före det osäkra och lägga fram morgondagens kläder, packa handväskan med det som måste med så att jag kan komma iväg snabbt om olyckan skulle vara framme med en försovning.

image
Vi har alla våra sätt att sova på, tycker inte giraffens sätt verkar så bekvämt men vad vet jag. Jag kan ju inte sitta som en normal människa i en mötesstol, sitter typ alltid på det ena benet och det andra benet är någorlunda normalt. Apropå djur så har T haft två av sina hästar som kvalificerat sig till Europa-derbyt ikväll och det är riktigt bra. Själv är jag mest livrädd för hästar, framförallt tävlingshästar som inte direkt uppträder som de där hästarna som går och betar i någon hage i godan ro. De är ungefär som människor som ska tävla, laddade, fokuserade och vissa har nerverna utanför kroppen. Nej, på stallbacken passar jag inte..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.