Otippat..

image
Tog en stund innan jag somnade igår, hundra tankar som gick genom huvudet innan jag somnade, ni vet hur det kan vara. 06.00 ringde son planerat klockan och jag vaknade och kände mig nästan pigg! Så inget snoozande och försovning i dag som tur är. För att ha lite säkerhetsmarginal åker jag vid 07.20 man vet aldrig med trafiken i den här stan.

image
När jag kommer hem idag ska jag kolla status på flygbiljetter första veckan i oktober. Dom har varit lite dyra hittills men priserna hoppar ju upp och ner som en jo-jo så man får hålla löpande koll. Bara måste hitta några vettiga biljetter så man kan åka ner och varva vila med Lotus arbete i sisådär 10 dagar.
Längtar..

image
Håll alla tummar att en hel elefantflock bringar tur och lycka på mötet i dag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.