Tacksam..

..är jag verkligen idag att jag inte heter Fredrik Reinfeldt eller är partiledare för något parti. Schemat bara idag skulle ju kunna ta kål på vem som helst..
Fredrik Reinfeldts dag i dag började i
image
Malmö och torgmöte med kollegorna i Alliansen för att sedan transportera sig snabbt vidare till Göteborg
image
och samma sak där. Sedan i väg igen med Allians kollegorna till Stockholm och ytterligare ett torgmöte. Bara efter det hade väl vem som helst varit helt slut men då ska han vidare in i debatt mot Stefan Löfven. Stående rakt upp och ner på en scen utan ens en pulpet att ta stöd i/på.. Dessutom bli betygsatt direkt, nästan omänskligt.. Första vändan stor fördel Reinfeldt medan andra precis tvärtom.
image

Inte helt oväntat maximerar Fyran reklampauserna.. Men det är väl förståeligt. Själv är jag ju inte speciellt bra på hålla det där med valfritt här. Det går bara inte att inte engagera sig och skriva om det. De olika opinionsundersökningarna visar olika siffror mest hela tiden, men en sak verkar de ha gemensamt och det är att Sverigedemokraterna är tredje största parti och det är ju ingenting annat fruktansvärt.

image
Kan bara inte förstå att partiledaren för Sveriges största parti vrider på sanningen och konsekvent bortser i från att hela världen haft extremt tuffa år, där Sverige har klarat sig utomordentligt bra jämfört med andra och att Anders Borg ses som Europas bästa finansminister. Det tillhör förvisso oppositionens roll att utmana och ifrågasätta men att bara bortse från omvärlden blir ovärdigt tycker jag. Ungefär som om vi alla som tittar och lyssnar på de olika debatterna inte förstår något av vad som hänt och vad som pågår..
Populism i sin fulaste form..

Kram

En reaktion på ”Tacksam..”

  1. Jo.. han kunde ju också jämföra med Frankrike där Hollande genomför klassisk socialistisk politik (vilket jag i och för isg inte tror Löfven skulle göra) och misslyckas kapitalt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.