Måste erkänna..

image
..att jag är rätt så avundsjuk på Pappa som just nu är på väg till Marbella.. Men on några veckor är det ju min tur så det är inte direkt synd om mig.

Var iväg till Fältan, skönt med frisk luft i det underbara vädret. Handlade allt jag behövde i kontorsmaterial, mat & snusväg så nu klarar jag mig några dagar. Överallt kring Fältan var det ”valarbetare” som delade ut broschyrer, äpplen och Gud vet vad. Slutspurt kan man säga, i morgon är det över. Jag klagar på att jag har mycket att göra och är trött vilket kan vara rätt patetiskt om man jämför med hur hårt våra partiledare har fått jobba. Dom kan inte som jag ha en dålig dag inte..

image
Passade på att köpa en bok när jag ändå var i bokhandeln och köpte kontorsmaterial. Ingen aning om vad det är för bok men den hamnade i blickfånget och så var det klart med det. Hoppas den fångar mig så att jag kan få en bra läsupplevelse, var ett tag sedan. Ska passa på att ta en Skalman paus och lägga mig på sängen och läsa en timme.

Teresa & Zenon hörde av sig och frågade om det var OK att de kom på tisdag istället för i dag. Dom ställer alltid upp till 100% för mig/oss så självklart var det OK. Får se fram emot en extra skön nattsömn på tisdag istället:)

image
Köpte ett gäng nya blåbär när jag handlade. Börjar ju bli riktigt nyttig med mina blåbär, Resorb och allt annat, som vilken annan vuxen som helst med andra ord..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.