Börjar smygplanera..

image
Ser så enormt mycket fram emot att börja planeringen på riktigt av Stockholms coolaste hotellrum i norra Kaponjären. Kommer vara STORT så det är mycket inredning som ska in för att skapa just den känslan och upplevelsen jag är ute efter. Omodernt kommer det dock att vara men tror ändå att just det unika läget och den unika miljön kan locka..

image
Ligger ju så att man typ kan hoppa i plurret från hotellrummet och nästan ta på kryssningsfartygen som går förbi. En bit bort på en ö hyr de ut hotellrum i någon slags tält, tar galet bra betalt och lockar hur många som helst. Det här tycker i alla fall jag är lite coolare än ett tält.. Men man vet aldrig, kanske blir noll uthyrt för att inte alla moderniteter finns i rummet. Gör det förvisso inte i de där tälten heller.

image
Googlar och letar efter just den där soffan eller just den xx osv så att bilden ska vara någorlunda klar innan vår lilla projektgrupp sätter full fart framåt.
image
Alla är inte lika övertygade som jag över det här projektet.. Men alla som träffat mig mer än säg två gånger vet oxå att jag är väldigt väldigt envis.. Så en sak är säker, i maj nästa år kommer det finnas ett hotellrum i norra Kaponjären..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.