07.50 & Check..

image
Check på dagens To Do lista, skönt! Började kolla på filmen men den fångade mig inte så jag upptäckte att jag la mer tid på att svara på mail än på att titta på filmen, så jag slutade titta och gick & la mig. Var nog en klok ide med tanke på morgondagen..

image
Lär behöva ställa både en och två telefoner på väckning i morgon. 07.50 går planet från Bromma till Kalmar. Inte exakt min favorittid så det var som sagt ett smart drag att hoppa filmen så att jag hoppas undvika försovning i morgon. Figge ska inte med, det är nog tur för jag har inte lyckats ned att inte försova mig de gånger vi flugit tillsammans. Har satt hans nerver ordentligt på prov vid några tillfällen. Värsta som finns att försova sig, man kommer liksom aldrig kapp den dagen på något sätt. Nej, morgonpigg kommer jag nog aldrig bli..

image
På Destination Kalmars kontor har de så underbara kort som är perfekta att skicka till syskonbarnen (och andra med för den delen för de påminner om när man var barn vilket kan vara rätt trevligt ibland:)) Måste komma ihåg att köpa med mig ett gäng blandade kort när jag ändå är där i morgon.

Ja, då får vi se hur vi står oss i konkurrensen i morgon som Årets Värmdöföretagare.. Håll tummarna.. Rapport kommer..

Kram