Snyggt?

image
Verkligen inte om ni frågar mig.. Har blivit totalt galet hur modet inom naglar har utvecklats, det ena värre än det andra. Om man nu har sådana här naglar, kan man göra något överhuvudtaget? Förutom möjligen att sitta rakt upp och ner & prata med någon eller i telefon?

Apropå telefoner så lanserades tydligen iPhone 6 idag, har inte hängt med och har därför noll koll på vad som är bra eller bättre med den än sina föregångare. Men något är det säkert och det kommer som vanligt vara värsta köerna när den lanseras i Sverige. Själv kommer jag inte stå i den kön.. Behåller min telefon till den brakar ihop om sisådär 1,5 år (den är ju rätt ny och fattar inte att det typ börjar strula efter ganska exakt 1,5 år ungefär som om de vore programmerade så).
image
Vi har alla olika intressen, en del prioriterar att ha den senaste telefonen och andra det senaste modet eller något annat. Ingen skillnad egentligen.

image
Ja, jag vet att jag sagt att det ska vara valfritt i alla perspektiv här men nu börjar det ju nästan bli spännande. Kan nog bli en intressant valvaka på söndag, eller inte. Det kan svänga snabbt i statistiken och politiken. Måste bara komma ihåg att ta ett foto på vallokalen för oss som är skrivna på norra Värmdö. Man skulle kunna tro att man är far far away från all civilisation. Så charmigt & gulligt, precis intill Värmdö Kyrka.

image
image
Har hittat de här lamporna på Mathilde, skulle kunna vara fina i något av de nya skärgårdsromantiska rummen på Fredriksborg.. Renoveringen pågår för fullt men än det en bra bit kvar till det är dags att börja inreda. Men i tankarna är det dags att börja inreda för det är en process som tar tid eftersom inget rum är det andra likt..

Kram