Fotboll?

image
Var fick jag det ifrån? Att det var EM-kval match ikväll. Måste ha drömt det eller något. Undrade varför det aldrig började och kollade TV-tablån för att upptäcka att det inte stod någonting om fotboll överhuvudtaget. Eftersom jag ändå bara tänkt titta med en fjärdedels öga så kan jag inte påstå att det uppstod någon större besvikelse. Finns andra program man kan titta på och få To Do listan för veckan gjord:)

image
Till exempel 2 och 1/2 män, måste bara säga att det var extremt modigt av Ashton Kuscher (stavar man så?) att efterträda Charlie Sheen. Antagligen lite dumdristigt oxå, inte ekonomiskt kanske men generellt karriärmässigt. Charlie Sheen var ju serien och typ omöjlig att ersätta, tycker i alla fall jag..
Men inte direkt något jag går omkring och funderar på sådär i största allmänhet.

image
Något jag absolut inte kommer kasta ens ett getöga på är Paradise Hotel, finns det något som kan kallas mer skräp-TV än det? Fattar att jag är allt annat än i målgruppen men ändå..
Hur kan man vilja vare sig ställa upp i programmet eller se det? Att ställs upp är ju så klart ett gäng gånger värre än att se det. Märks att man blivit tant, hade säkert tyckt det var superbra för 30 år sedan. Tveksamt om jag tänker efter men möjligt..

image
Något som inte bara är möjligt utan oxå nödvändigt är det löpande underhållet av Eva P. Dags för ansiktsmask, scrub och allt det andra. Får bli i morgon om jag frisk nog. Tror att jag när jag känner mig i kapp med det mesta ska boka in en heldag på ett SPA för en riktig rundsmörjning. Får försöka klämma in det innan det är dags för Marbella. Apropå Marbella så åker Pappa ner igen i dagarna, han som absolut inte skulle ha något boende där är nog där mer än mig:) I alla fall just nu och de senaste månaderna.

September är ”high season” ur ett mäklarperspektiv så kollegorna på Lotus har en hektisk månad. Augusti är stendött, och sedan är september och oktober jätteviktiga månader. Apropå mäklare så såg jag Million Dollar listing tidigare ikväll, är nog mitt favoritprogram just nu.

Har sovit så mycket idag så finns risk att jag kommer ha svårt att sova i natt. Får väl ta till det vanliga knepet då och trötta ut er med massa blogginlägg. Det brukar hjälpa och fel brukar jag stava när jag blir trött så det får ni ha överseende med. I morgon ska jag försöka komma ihåg att be mina IT-killar i Trolhättan att se om vi kan öppna upp kommentarsmöjligheten igen utan att jag får alla ”förbannade” spam kommentarer..
Bara massa reklam länkar..

Känner mig faktiskt lite piggare ikväll så vila, sömn, arbetsbefrielse och Chai te verkar ha gjort sitt jobb..

Kram