Mot Djurgården..

image
Dök upp ett oplanerat men ändå planerat möte i dag (ni vet vad jag menar). Ska ut till Waldemarsudde och presentera vår nya platschef för museichefen. En del av er vet säkert vem det är men jag sparar på informationen lite. Till nästa blogg i alla fall så att ni får se både namn och bild.

image
Lunch äter vi tillsammans i Prinsens Kök, precis just det som en gång var Prins Eugens kök när han han han bodde & levde på slottet. Tror bestämt jag ska ta Isterband i dag..

Efter lunchen back home och fortsätta med det som bara ska vara klart under helgen. Det spelar ingen roll vem som bjuder ut över helgen, den här helgen tänker jag inte ge mig förrän jag är nöjd med hur i kapp jag ligger. Inte ens gratis Marc Jacobs kläder kan få mig att prioritera om. Det ni, är ren och skär viljestyrka.

Innan jag ger mig av ska jag se om jag kan hitta någon ”out side the Box” lösning för Fredriksborgspronlemet. Inte helt lätt men värt ett försök..

För övrigt var det ett tag sedan jag fick något
image

Kram