Upp & ner i kärleken..

Det är inte lätt det där med kärlek alla gånger, för en del är det så självklart och de lever lyckliga med sin ”soulmate” år efter år och är bara lyckliga. Andra kämpar och kämpar och lever på de toppar som dyker upp då och då. Andra kämpar en stund men ger sedan upp. Andra ger upp utan att kämpa. Ja, när det gäller kärlek finns det då alla varianter.

Olycklig kärlek finns det såklart oxå, där någon är hejdlöst förälskad och föremålet är inte intresserad, gift eller något annat som sätter käppar i hjulet. När man var yngre var det bland det naturligaste som fanns att vara ”olyckligt” kär i någon. Det var alltid någon i kompisgänget som var det. Det var heller inte speciellt hemligt, alla visste typ om att Sussie var kär i Peter osv. Tror nog att det finns mycket olycklig kärlek i dag oxå, bland oss vuxna. Både i förhållanden och olycklig kärlek där det ena är förälskad på avstånd. Skillnaden är att nu vet inte alla om det.. Kanske inte ens ”föremålet” själv.

Några som i alla fall verkar lyckliga där de är, är tex
image
Tyckte det var fint att barnens alster fanns med på klänningen, lite udda minst sagt men väldigt kärleksfullt och fint.
Bröllopsbilderna såldes för ”bara” 14 miljoner dollar. När deras tvillingar föddes såldes bilderna för 77 miljoner dollar. Eftersom varenda dollar går till välgörenhet tycker jag att det är jättebra att de säljer bilderna istället för att någon ”tjock” tidningsmagnat blir ännu rikare. Angelina Jolie är ju lite speciell hela hon så jag slår vad om att det som såldes inte var det riktiga bröllopet. De hade säkert någon alldeles egen och privat ceremoni som kommer vara deras bröllop för dem. Åtminstone hoppas jag att det är så..

image
Det är klart att det för det mesta är trevligast att vara två, men ensamhet ska inte underskattas i alla fall inte den självvalda. Kan vara otroligt skönt att bara vara helt själv tycker i alla fall jag. Men inte 365 dagar per år så klart, då blir det trist..

Våra prinsessor har gjort lite olika val av män tror jag bestämt.
image
Finns det någon bild som inte lyser kärlek och ömsesidig respekt på Victoria & Daniel? Jag har då aldrig sett någon.

Lite hetare verkar det gå till i lillasysters äktenskap, men hon är nog lite mer envis & bestämd..
image
Man ska inte hålla på och vara negativ, men någonting i min vänstra tå säger mig att det äktenskapet inte blir livslångt..

Det tredje paret, Carl-Philip & Sofia känns ju som att ta Kungen & Silvia och så backar man bandet.
image
Hoppas bara att Carl-Philip håller sig borta från sådant Kungen nu deklarerat att nu vänder vi blad.. Tror i och för sig att Sofia har rätt så mycket skinn på den där näsan så det är nog säkrast för Prinsen att han sköter sig:)

Hur kom det sig nu att jag skrev om Kungahuset, jag som egentligen är näst intill totalt ointresserad av dem och deras förehavanden. Men det är väl antagligen för att de duggar förlovningar, barn & bröllop omkring dem just nu. De sk Skvallertidningarna måste ha enorma guldår just nu..

Kram