Strax på väg igen..

Inte så långt, först möte på vårt delade kontor på Riddargatan sedan en middag med Christina som jag inte träffat på superlänge så det ser jag fram emot.

Vi ska träffas på Nobis Hotel
image

Middag på deras italienska restaurang Caina, som ligger en halv trappa ned.. Utan fönster men med jättegod italiensk mat
image
Lite kuriosa.. Nobis Hotel ingår ju i det restaurangimperium som Familjen Catenacci har byggt upp. Caina var ursprunget, dock inte beläget där det ligger i dag utan var en italiensk restaurang på Söder. Den öppnades av föräldrarna till Stefano, Alessandro och säkert något syskon till. I dag är det säkert lite ”flottare” än det var då, men säkert en lika bra smakupplevelse då som nu.

Men innan det är dags att bege sig dit så ska möte och lite annat avklaras. Ska träffa bl.a. Cissi Dahlbom som säkert många av er som läser det här känner. Kommer berätta mer om det sen..

Nu ska jag ta och fixa mig själv iordning och snart bege mig..

Kram