Många..

image
..bollar i luften just nu. Det är jag allt annat än ensam om, blir alltid så för nästan alla när allt drar igång på riktigt igen efter sommaren och semestrar. Gäller bara att försöka plocka ner dem en en efter en och att så få som möjligt ramlar i marken.. Någon gör oundvikligen det, men det får man lära sig att hantera. 80/20 regeln ni vet..

image
Mina bollar varierar verkligen, från stort till smått och från kul till trist. Bland annat fullt fokus på att få upp hemsidan och jag ska väl inte överdriva och påstå att det är jag som bygger den utan jag är snarare
image
Men det tar en del tid, mycket detaljer och information som måste bli rätt. Första versionen som kommer upp är garanterat inte slutversionen.. Man ändrar och justerar allt eftersom tills man är nöjd och sedan kommer ju allt arbete med att hålla den aktuell. Fast det är ett kul arbete..

Mindre kul bollar har jag oxå
image
Administration = ett nödvändigt ont för min personlighet.. Så skönt att ha Ellen som är en klippa och successivt tar över mer och mer. Min målsättning är att ha så lite administrativa uppgifter som det bara är möjligt..

Det bästa som finns med administration är det här
image
Att bocka av, klart och vidare till nästa boll. Man får varva bollarna lite, lite kul och så lite mindre kul uppgifter så blir allt både enklare och roligare. Finns väl ingen som har ett jobb som bara är 100% kul hela tiden.. Kanske ett tag men inte för evigt.

Apropå roligt, så ska vi ha en TV-inspelning på Fredriksborg i september. Får ju så klart inte berätta några detaljer kring det men det kommer sändas på Kanal 5 under Q1 nästa år..
Hoppas både att det blir ett bra avsnitt som görs på Fredriksborg så att vi får bra synlighet och PR..
Det är väldigt många människor involverade i en TV-produktion kan jag lova.. Typ 30-40 personer utöver dem som deltar i programmet, så ett 45 minuters avsnitt är inte gjort på en kafferast av några få personer under inspelningen. Sedan kommer ju allt efterarbete att klippa ihop det etc..
Ja, ska bli spännande & kul hur som helst.. Det är ett bra och seriöst produktionsbolag vilket borgar för att det blir ett bra program.

Nu ska jag snart iväg igen, mot middagen med Christina på Caina..

Kram