Forever..

image
Forever. Ingenting varar för evigt, på gott och på ont.
Vissa saker kan givetvis vara ett liv, och det kanske kan betraktas som forever om man väljer att se det så.
Men att inte allt varar för evigt är nog bättre än det är sämre.. I alla fall om man tänker:
Din sämsta måndag någonsin bara fortsätter i all evighet eller andra liknande exempel.

Vissa har ibland svårt att fatta beslut – för att de är rädda att de fattar fel beslut. Åter igen; inget varar för evigt, inte ett feltaget beslut heller. Det är bara att ändra igen om det visade sig att man fattade fel beslut. Man måste fatta beslut som innebär förändring ibland, annars utvecklas man inte.

image
Tänk på det här & känn efter i magen vad som är bäst för dig, inte vad andra tycker är bäst för dig eller hur de tycker du ska vara/göra. Självklart, bolla och rådgör men följ dig själv inte andra.

image
Nu behöver man ju inte övertolka det här och säga sådant som man inte behöver säga, tex att man tycker någon har fula byxor eller annat irrelevant. Man ska inte heller tolka det som att man har rätten att döma och anse sig veta bättre än andra bara för att man är rak och säger det. Ödmjukhet, det ska man alltid bära med sig en rejäl dos av om det ska fungera med citatet ovan.

image
Men faktum är att för varje människa så varar inget för evigt. I dag går mina tankar extra mycket till en person som ska begrava sin mamma och som dessutom själv ska sjunga under begravningsakten. Det var mammans absoluta önskan, en fin sådan..

Kram & ta hand om varandra