September..

image
Den här dagen, dvs 1:a september la jag förra året ut ett FB-foto med texten Hello September Surprise Me. Det ångrade jag rätt snabbt.. Jag kommer inte riktigt ihåg vad eller så men det hände hur som helst ”massa” oförutsedda saker som inte direkt var vad jag menade med Surprise Me.. Är lite skrockfull ibland så jag tog det säkra före det osäkra och tog bort inlägget.
Kommer inte lägga ut något inlägg av den karaktären i dag..

image
Hoppas istället på en bra september ur alla perspektiv. Inga regntunga skyar idag i alla fall utan solen skiner bitvis så vi hoppas på en härlig brittsommar. Så typiskt svensk jag känner mig nu, vi ska då alltid hålla på och tjata om vädret. Är det inte för varmt så är det för kallt och väder hit och dit i all oändlighet. Så därför slutar jag tjata om vädret nu.

Haft dagens första möte, väntar nu på Ellen som strax kommer dyka upp. Sedan ett möte ikväll. Det är oxå något som är typiskt svenskt..alla dessa möten.. Kommer i håg framför allt under Coca-Cola & Cloetta tiden, möten och åter möten..
Så intensivt med möten är det inte som egen företagare och det är skönt. Samtidigt kan man sakna ”kontoret” och kollegor runt omkring sig varje dag. Både för- och nackdelar och är precis som livet vare sig svart eller vitt..

Kram