På’t igen..

image
Efter Lotus möte hem en kort sväng och nu in i duschen för att strax åka i väg igen. Även om jag tycker att det ska bli jättetrevligt så är jag lite för trött för att orka med egentligen men men..

image
Nu bär det snart av mot Teatergatan och en kväll tillsammans med Pedro, Emile, deras fruar & Tom. Ska träffas i TG 3 kl 18.00 så jag har inte all världens tid på mig att byta skepnad från trött Eva P till pigg Eva P.

image
Ny show, ska bli kul att se. Risken är väl bara att det inte är så mycket bokat så här en torsdagskväll i augusti. Hoppas i alla fall att det är tillräckligt så att mina gäster får en bra upplevelse, det är huvudsaken.

Ska bli kul att träffa Åsa, Anders & de av dem dom jobbar kvar. Kommer sakna Gunnar, han ska liksom vara där bara..

Kommer antagligen att träffa på Niklas, prästen.. Jag gjorde ju inte mitt jobb på bröllopet och gick i täten och visade att det var OK att flörta med prästen. Bara att inse, jag vet inte hur man gör när man flörtar:)

Kram