Om ca..

image
..är det dags att ge sig av till uppsamlingsplatsen Dramaten för busstransport till flyget och vidare mot Kalmar. Tur att jag i alla fall känner en person som är med på bussen..
image
Slipper känna mig helt ensam, får hålla mig intill Josefine & hennes man Klas, i alla fall på bussen..

image
Ska bo på Clarions nyrenoverade hotell Packhuset som ligger nere i hamnen. Har bott där en gång förut, lite marint stuk över det med gamla bjälkar etc. Får ta taxi därifrån till slottet, hatar att gå till fester & kalas så att håret blåst all världens väg och man har ont i fötterna redan innan festen börjat. Svärmor & svärfar bor på samma hotell så de kommer nog oxå tycka att det är skönt att vi tar taxi dit.

Mingel, trerättersmiddag och så sist men inte minst
image
Ja, jag vet att jag tjatar om Weeping Willows men nu slipper ni i alla fall höra tjat om mina naglar..

Behöver åka om lite drygt en timme så det börjar bli hög tid att sätta igång. Har ju lite tid på hotellet att byta om och försöka göra mig festfin..

Kram