Stövlar, höst & frestelser..

image
Stövlar är ju inte direkt något som står överst på inköpslistan. Om man ser det ur ett behovsperspektiv vill säga. Ser man det ur ett ”jag vill ha” perspektiv står det väldigt högt på listan. I både tidningar och skyltfönster kan jag konstatera att den här hösten kommer att bjuda på frestelser. Verkar vara grymt mycket snyggt som kommer till höst/vintersäsongen.. Får väl sätta igång och börja sälja på Tradera igen och samla ihop till Pippi-kängor och annat oemotståndligt..

image
Just det där med Passion, för vissa en total floskel men om man verkligen älskar och brinner för det man gör så nog tusan blir resultatet bättre och människan lyckligare. Det kan man väl ändå inte argumentera emot. Det är så med stövlar och väskor också, jag kan avstå mycket för just de där stövlarna eller den där väskan. Men tillbaka till passion i jobbet. Tänk er en kock som har det som jobb för att han gillar att laga mat, din matupplevelse blir nog rätt medioker. Om du däremot träffar en kock som är full av ”kärlek & passion” för sin matlagning garanterar jag att din matupplevelse blir väsensskild den första varianten..

image
Apropå vackert, vem skulle inte vilja stå där just nu och känna doften av lavendel i den ljumma sommarkvällen. Jag hade definitivt inte haft något emot det. Men i stället för att stå där har jag gått och lagt mig världsrekordstidigt. Är väl inte så säkert att jag kommer somna så där på direkten men det är i vilket fall som helst bra vila & uppladdning inför morgondagen.

Ska ta och fundera en stund om jag ska skriva en blogg till och avslöja min klänning som jag ska ha i morgon.. Är ju inte en statshemlighet precis:)

Kram