Welcome Monday..

image
Är nog inte många som känner så, men jag gör det i alla fall just idag. Är nu tillbaka på banan och ska se till att få en hel gjort i dag. Veckoplaneringen är rätt given men eftersom jag bestämt att vänta två veckor med att åka till Marbella kan jag prioritera lite annorlunda och framför allt dra ner lite på tempot.

image
Hemsidan för Kalmar måste bli klar. Till skillnad från Fredriksborg där vi kör helheten blir det lite mer komplicerat här när man är en liten del av en huvudattraktionen. Vi måste passa ihop men inte vara för lika så att vi förväxlas osv. Men det kommer att gå bra och resultatet likaså (får vi hoppas).

image
Löner Waldemarsudde ska betalas ut, måste göra lite analysarbete och lite annat av den sedvanliga administrativa karaktären..

image
Dessutom måste jag gå och handla, Coca-Cola och lite annat viktigt:) Blev sugen på hallon & blåbär & kantareller, så hoppas jag hittar det. Det där med att laga mat när man är själv är väl inte min starka sida, är så tråkigt att laga mat till sig själv.

Fryser gör jag, hoppas bara det är min vanliga frusenhet och inte att jag håller på att bli sjuk. Skulle kännas sådär att vara sjuk på onsdagens invigning i Kalmar och Lotus strategi konferens dagarna där på. Bestämmer helt enkelt att det är det första alternativet!

Kram