Snart iväg..

image
Snart dags att ge sig i väg, ska bara ringa några samtal först. Sedan ska jag promenera Karlavägen ner, ska bli skönt med lite frisk luft..

image
Ska stanna till på ICA Esplanad och handla lite av varje som behöver fyllas på. Här handlade jag alltid på den tiden vi hade vår övernattningslägenhet på Grev Turegatan..

Och det är just det som är mitt nästa stopp..
image
Ska dit och träffa Madeleine och skriva på ett andrahandskontrakt, inte till mig utan till någon annan men det berättar jag mer om snart.. Stannar väl en kortis och pratar lite om hur sommaren har varit och annat innan jag vidare Grev Turegatan ner till Linda Vista för att fixa med fransar & bryn. Förhoppningsvis ser jag ut typ såhär när Linda är klar
image

image
Sedan hem direkt efter det.. Ska göra ett körschema mer eller mindre för tisdagen.
Möte med Figge, Möte med Ulrika & Linda, till banken, hämta ut tågbiljetter, leverera tågbiljetter, till två olika hotell och lämna tågbiljetter mm mm – tur jag har min co-driver Tom annars hade jag aldrig fått ihop logistiken den här veckan.

Blir bara mer och mer klar över hur klokt det är att flytta fram resan till Marbella några veckor. Ska göra resten av Veckoplaneringen när jag ändå är i gång ikväll.

Måste ut till Värmdö och mitt lilla lager där, har ju inte tagit med mig någon vettig jacka. Har de flesta som passar det här vädret i Marbella men något ska jag väl hitta i lagret mitt. Kan ju inte omkring och frysa typ hela tiden..

Kram