Så var det med det..

image
Jättebra att man kommer ihåg att man bokat tid, ännu bättre om man kommer i håg vilken tid. Inga nya snygga ögonfransar för min del med andra ord.. Skulle varit där 1 timme tidigare så det är bara att boka en ny tid. Lyckades i alla skriva kontraktet, hämta ut tågbiljetterna och handla så 75% success rate. Tyvärr var väl ögonfransarna det jag minst av allt ville missa. Tyckte lite synd om mig själv en stund, men det tog snabbt slut när jag mötte en av mina nya grannar..

image
Vi träffades utanför hissen och skulle åka upp tillsammans. Artigt presenterade jag mig osv. Värst vad du kånkar och bär sa jag. Då berättade hon med gråten i halsen att hon precis flyttat in här som evakueringslägenhet då de haft en lägenhetsbrand. Anledningen till att hon hade så många kassar var att hon varit den brandhärjade lägenheten för att försöka rädda det som räddas kunde. Då kan jag säga att några ögonfrans tycka synd om sig själv kändes väldigt banalt. Vilket det väl egentligen är under alla omständigheter, men inte om man har så taniga ögonfransar som jag. Hur som helst, vilket fruktansvärt öde att ens hem brinner ner. Hela ens liv & minnen går upp i lågor. Så mycket som aldrig går att ersätta..
Kan inte föreställa mig hur hemskt det skulle kännas.

image
Utanför strilar regnet och det är som gjort för en soffkväll med lite TV. Såg att Million dollar listing skulle visas lite senare ikväll, det är faktiskt riktigt roande att se även om man mycket väl förstår hur mycket ”fake” det är. Strunt samma, man blir i alla fall road en stund. Det jag däremot inte förstår är att man kör Fångarna på fortet en säsong till, trodde inte det var någon som tittade på det längre.
IDOL är tydligen aktuellt den här säsongen oxå, var otroligt länge sedan jag såg det så man kanske skulle titta lite ikväll.
Fast egentligen borde jag kolla TV-tablån bättre och se om det är något val-relaterat program, det skulle vara att använda sin tid bättre.

image
Nu ska jag äta lite middag med hallon till efterrätt..

Kram