Några semesterdagar lockar..

image
Kom just på att Figge & Johanna ska få sitt tredje barn där i början av september. Det innebär ju såklart de sedvanliga 10 lediga pappadagarna. Med tanke på att jag inte haft så där överdrivet mycket semester och är rätt trött kanske det vore på sin plats att ta några dagar innan Figge försvinner.
Skulle även behöva åka ner och se till att renovering och annat funkar (ommålning mm ingick i priset av lägenheten)..

Skulle inte vara helt tråkigt med några dagar på något hotell och ligga lite vid en pool.. Inte så många dagar för det har jag svårt att få till men några.. Flygbiljetten har jag för jag hade sedan länge planerat att åka ner den 29/8.. Tål att tänka på, men när man tittar på några bilder så kan man ju inte påstå att lusten minskar..

image

image

image

Ja, det där får jag drömma om idag efter det att Figge & jag haft vårt arbetsmöte. Det lär ta några timmar det mötet, garanterat. Finns rätt mycket bollar i luften som behöver plockas ner & åtgärder som behöver göras..

Kram