Fortsatt underhåll..

image
Precis som med hus så ökar behovet av löpande underhåll ju äldre man blir. I dag har jag ju fått hår & naglar fixat. Måndag ögonbryn& fransar bokat. Men i kväll och i morgon kväll kommer mitt eget löpande underhåll att pågå..

image
Mina stackars fötter behöver lite kärlek och omvårdnad – lite nytt nagellack mm så ska de nog bli glada & nöjda..

image
Ansiktet behöver en riktig rundsmörjning med både rengöring och ansiktsmask. Kroppen behöver sig en rikig skrubb och så lite rakning av benen etc. Så skönt det kommer känns efteråt:) Som en ny människa kanske?

image
Men har ju inte tid att bara hålla på och försöka bli snygg genom det löpande underhållet. Även administrationen behöver sin beskärda del både i kväll och vidare.. I morgon har Figge & jag möte för genomgång av ekonomi, prioriteringar mm mm. Listan är lång men den betas av bit för bit.

Sedan glömde jag ju helt bort min morot, blombuketten.. Känner inte för att gå ut något mer i dag så den får inköpas när Figge & jag går och äter lunch i Fältan i morgon. Allra helst skulle jag vilja ha en sådan här bukett, för det är de vackraste.. Men det går ju inte, dels är den säsongen över och sedan har ju blomsteraffärer inte direkt det i sortimentet. Får bli så sommarlikt det nu går med det som finns i sortimentet.. Huvudsaken är att det är levande blommor..
image

Kram