Torsdagsnöje..

image
Morgondagen börjar med ett besök hos Jenny där förhoppningsvis en förändring från risig tvättbjörn till något lite mer stilfullt sker. Ska oxå bli kul att höra om Jennys sommar, hon har som vanligt varit ett gäng veckor på Mallorca.

När vi är klara där är det dags att fixa naglarna, för första gången på månader hos någon son kan. Kör Shellack så att det håller ett par veckor och ni slipper läsa om att jag ska fixa naglarna i var och varannan blogg. Kommer välja någon rosa ton, måste ju matcha lördagens bröllopsoutfit..
image

Efter det är det dags att gå och klänningen till invigningen i Kalmar upplagd. Är något sent ute så jag kommer nog få använda all charm och övertalningsförmåga jag har för att få den klar i tid.. Varför väntade jag så länge med att lämna in den??
image
Bästa skräddaren & kemtvätten i stan, på Humlegårdsgatan.

image
Sedan måste jag hitta en tunn svart sjal till klänningen, dels för att ”skyla” armarna lite och sen som lite Pippi skydd oxå. Man kan nog säga att klänningen och Pippi inte riktigt är som gjorda för varandra.. Litet förtydligande för säkerhets skull. Det kommer inte vara några dödskallar på min sjal:)

Ja, sedan har typ den dagen gått.. Allt tar tid..

Hörs snart!
Kram