Kvällstankar..

image
Sitter i sängen och går igenom mail-loggen och lite annat. Bytte ju telefon häromdagen och det har blivit något fel på inställningarna på mailen. Kan ta emot men inte skicka mail, ska försöka få lite assistans i morgon så att jag får det att funka. Tror inte jag är bästa alternativet men ska prova i alla fall..

När jag bläddrade lite bland bilder så hittade jag den här, skulle ljuga om jag sa att jag inte skulle ha lust att tillbringa några dagar precis just där..
image

image
Är lite nyfiken på hur Sandras bröllopsklänning kommer att se ut. Minns som om det vore igår hur det var att gå runt i butik efter butik och leta efter just den där rätta bröllopsklänningen man hade sett framför sig. Minns oxå att Micael Bindefeld som var frisör på den tiden (det var dock inte han som gjorde mitt hår, men han jobbade på samma salong som Fransisco som gjorde mitt hår) sa: Falsk marknadsföring om mig och min bröllopsfrisyr, vi hade ju lite löshår och annat i. Inte så att han sa det elakt utan skämtsamt. Minns oxå tjejen som skulle sminka mig, vi hade träffats en gång innan för att gå igenom lite. När hon kom till salongen hade hon med sig en pirra full med stora boxar & jag minns att jag tänkte; Herregud, anser de mig så ful att de måste göra en total make over. Hur som helst så blev resultatet med klänning, hår & smink så att jag kände mig riktigt fin som brud den där junidagen för 20 år sedan. Hoppas att Sandra gör detsamma på lördag.

image
Tycker vi behöver piffa upp oss alla med lite färg.. Hur ofta går vi inte omkring i svart, blått & grått (så även jag). Men på lördagens bröllop kommer jag i alla bryta mönster och sticka ut och vara färgglad. Dock inte i rött, det misstaget har jag gjort en gång. Tydligen säger sägen att om man bär rött på ett bröllop har man haft i hop det med brudgummen.. Pinsamt att gå omkring där i sin röda klänning:) Men jag lever ännu..

Kram