Lycka & olycka..

..finns varje dag, fast i bland hos den ena och i bland hos den andra och tvärtom..

image
Några som är lyckliga i dag är Sandra & Gunnar för om nio dagar gifter de sig:) Jag är nog lika glad som dem, dels för att de ska gifta sig och dels för Matros Malin som hjälper dem att koordinera givit mig tips på bröllopspresent så nu är det klart. Brukar alltid vara sjukt svårt att hitta på något bra, vill inte avslöja vad det är mer än att det vilar något italienskt över det.. Ska försöka komma ihåg att berätta efter bröllopet vad paketet innehöll.

image
Olycklig var Robin Williams och i dag är hans nära och kära olyckliga. Kan ändå finna någon tröst i att han hade långt gången Parkinsons sjukdom så att det inte ”bara” var depression.
Klen tröst för hans fru men det kanske gör att hon och övriga närstående bättre förstår hans val.

Lycka för mig, just i dag skulle vara om jag fick tillbringa nattens dröm så här:
image
Lyckan ligger verkligen inte i materiella ting, det är i alla fall något jag blivit bättre på att inse. När det kommer till kritan är materiella ting oväsentliga..

image
I dag fick jag tips av Ulrika, en fd Cloetta kollega om bland annat de här. Helt underbara och skulle verkligen passa på Fredriksborg. Extra passande eftersom min mamma ända upp till vuxen ålder alltid kallades Ninnie. Dom bara måste vi ju ha på Fredriksborg. Eller hur?

Nu är naglarna nylackade och röda, To do listan halvklar och mina ögon går i kors.
Dags att sova!

Kram