Back home:)

image
Landade i utsatt tid på Arlanda & tur var väl det.. I jakt på touch penna med lite Lilla My & Mumintrollstingeling råkade jag läsa fel på Depature tavlan.. Både SAS och Finnair hade avgångar 20.00 och i Gater långt ifrån varandra. Var hamnade jag? Fel förstås..men med lite fart under skosulorna hann jag med planet. Kan för övrigt informera om att Mumin touchpennorna är de bästa hittills..

image
Här är Heidi, VD för Citat i Finland som hade presentation för styrelsen i dag. Tyckte hennes klänning var så fin:)

image
Har precis ätit lite enkel middag, korv stroganoff. Godare än det kanske låter, men på styrelsemöten i Finland blir man aldrig mätt eftersom maten alltid är en urtrist sallad..

image
Nu ska jag fixa mina naglar, tror jag slår till med röda naglar i kväll.. Varierar hela tiden så att man åtminstone får något variation i det eviga lackandet..

imageH
Sedan är det dags för de kommande dagarnas To Do lista (pust) och sen kommer jag säkert skriva några rader till för att varva ner innan skönhetssömnen kallar..

Kram