Elefanter & ideer..

image
Ibland spelar det ingen roll hur många elefanter man har, halsband, armband mm mm saker går inte alltid som man vill. Det är sådant som händer och man får gilla läget och se till att man har sin egen
image
för sig själv. Sedan får man ta och tänka till och tänka om. Hitta nya ideer, nya vägar och så kommer allt bli bra fast på ett annat sätt.image Förr eller senare.  Robin Williams (RIP) har helt rätt i sitt statement. Allt kanske inte ändrar en hel värld för alla men för mig, dig och kanske några till men det räcker väl bra så. Jag brukar rekommendera alla att göra ett årsbokslut, det måste inte ske vid årsskiftet, man kan ha sitt personliga brutna räkenskapsår. Det är så lätt att hamna i ekorrhjulet och bara springa på.. Stanna upp en gång per år och gör ditt egna bokslut (ordentligt):
– är jag lycklig
– trivs jag på jobbet och med det jag gör på jobbet
– mår jag bra
– trivs jag i min relation eller är det något i den jag skulle må bättre av om det ändrades
– har jag en meningsfull fritid
– är det något i mitt liv jag borde ändra på för att må bättre
– bör jag förändra mitt eget beteende på något sätt för att bli en bättre människa, partner, kompis eller arbetskamrat
En alldeles egen ordentlig utvärdering alltså och sätt gärna upp några mål inom de områden du känner att saker kanske kan bli bättre. Om du bara konstaterar brister men inte sätter upp plan och mål så kommer ju ingenting vara bättre vid nästa ”bokslut”. Eller så kanske du är superhappy med allt, Grattis! Men sätt upp några mål ändå för ingenting är så bra att det inte kan bli lite bättre:)

Kram