Magi på riktigt

image
Fem minuter innan Weeping Willows äntrar scenen, Eva har nu slutat vara tant och blivit 11 år och fotograferas med sina idoler:) Dom är ju kända för att absolut aldrig le på ett enda foto men en gör det på bilden och det är Eva 11 år.. Tycker nästan att man kan ana sig till ett litet leende även på Magnus Carlson..

image
Mycket folk för att vara på Fredriksborg – rekord. Bandet uppskattar spelningarna på Fredriksborg för publiken är fullkomligt fokuserade på att att lyssna på spelningen, vilket inte alltid tillhör vanligheterna för vilket band som helst. Folk blir fulla och tappar fokus men inte hos oss, varenda kotte har bara fokus på en sak scenen & musiken. Bra för oss med en sådan här spelning för det kommer massor av människor som aldrig varit där eller ens visste att vi fanns.

image
Kvällen blev precis så magisk som jag hoppats på. Perfekt väder, publik på bänkar, stolar och i gräset och såklart en grymt bra spelning. Kommer somna med ett leende på läpparna:)

Kram