Tidig morgon..

image
Vaknade tidigt, lite för tidigt faktiskt, skulle behöva sova en timme till. Ska prova det efter bloggen här.
David Stenmarck kommer ju inte förrän vid 10 och vi ska då,ta en tur ut till Bullerbyn på Värmdö. David & Bella hyr vårt hus och vi bor i stan. Perfekt upplägg, de får ett sommarställe och jag slipper min cityabstitens..

image
Det ska börjas i tid i musikfamiljer, på vägen ska vi stanna och hämta Leons födelsedagspresent. Han fyller år i morgon 5 måste det vara). Tror jag ska tipsa om David G & Helene S förråd av öronproppar.. Femåringar som spelar trummor kan nog bli lite enerverande efter ett tag..

image
Under tiden ska jag passa på att rusa in på Konsum och handla så att jag har det jag behöver över helgen. Hoppas att de kan ha lite balkongblommor på,Konsum i Hemmesta, det brukar dom ha. Då slipper jag springa ut en gång till sen när jag kommer hem igen. Fredagar i Fältan kan vara en lagom kul upplevelse när alla ska storhandla inför helgen, folk börjar nämligen komma tillbaka till stan nu..

image
I kväll när jag har min hemmakväll är det daga för Hemma SPA, ansiktsmask mm mm. Man är ju precis som en gammal bil, ju äldre man blir desto oftare behöver man löpande underhåll och service. Dessutom drar man mer ”bensin” för att orka.. Man vill ju inte bli en grå gammal Drabant så det är bara fortsätta med det förebyggande löpande underhållet. I morgon är det dags för ögonbryn och ögonfransar men det gör jag inte själv, då är det nog bättre att fortsätta att se ut som Håkan Juholts syster eller nåt..

Kram