Är alla lyckliga jämt?

image
Man skulle kunna tro att det är så de dagar man hinner gå igen lite på FB & Instagram. I dag har jag ingen lycklig/bra dag, skulle gärna ha den där stora Teddybjörnen att krama i dag. Fast inte en blå, det är fake utan en riktig brun eller åtminstone ljusbrun annars får det vara..

Jag ska inte klaga, men det är bättre att vara ärlig än att låtsas att precis allt är tipp topp & ett ljusrosa skimmer över precis allt för så är det inte. Inte för mig, inte för någon oavsett vem man är. Alla har vi dagar som inte känns så bra, där mycket går emot en och allt känns ”skit”. Det är helt OK att ha sådana dagar bara dom inte kommer för ofta. Som tur är brukar dagen efter en riktig dålig dag bli en riktig bra dag.
Den här dagen började bra men så hände några saker som man minst av allt önskar sig när man har som mest att göra. Ska inte tråka ut er men det som verkligen fick bägaren att rinna över var;
image
Två ”fyllon” som sitter ihop och den ena som fått precis allt om bakfoten ringer mig två gånger och är så full och ställer samma fråga 10 gånger och är jag svarar artigt de tre första, sen börjar orken tryta eftersom det andra fyllot som sitter bredvid har givit honom helt fel uppgifter och dessutom låtsas han att han inte är där. Tappade tålamodet totalt efter ett tag, nu har telefonen varit tyst och jag hoppas den förblir så. Att prata med felinformerade människor som dessutom är så fulla att dom inte kommer ett ord av vad som sas för en minut sedan är rätt tålamodsprövande speciellt när man har 1000 saker att göra och är trött. Det ”fyllot” som satt brevid kommer få sina fiskar varna i morgon när han nyktrat till. När jag blir tillräckligt uppretad och arg är det inte speciellt kul att ha med mig att göra.

image
Någon sådan här CD har jag inte så Lugna Favoriter eller lite avkopplande TV för duga tills humöret balanserat sig.

image
Just nu känner jag för att bo på den här lilla ön i den här lilla stugan helt ensam några veckor..
Eftersom det här var en så deppig blogg som kommer det en ny när mitt humör vänt lite..

Kram