Sakta vi gå..

image
..genom stan sjöng en av våra stora artister genom tiderna, Monica Zetterlund. Den sista delen av hennes liv var väl tyvärr inte så rolig för henne, ett öde som tyvärr till viss del kommer med det yrke hon hade. Det är nog väldigt svårt att gå från att vara en strålande vacker, uppvaktad stjärna till att bli gammal, sjuk och bortglömd. Bortglömd gällde i och för sig inte Monica Z, det valde hon själv.

Själv går jag också sakta, inte genom stan, men mot ”verkligheten”. Söndag i dag och på tisdag dags att flyga hem. Sedan börjar en otroligt intensiv period, öppningen av Kalmar, den officiella invigningen av Kalmar, bokslut i några av våra bolag… Japp, kan lista ett tag men låter er slippa det. Hur som helst så är det en salig blandning av massa roliga och mindre roliga saker. En massa saker är det i alla fall, det har därför varit så skönt med den här veckan utan To Do listor & utan måsten. En egen Skalman vecka helt enkelt, sovit när jag känt att jag behövt det, ätit när jag känt att jag behövt det. Helt enkelt en enda rad av dagar där det inte funnits några måsten eller krav. Har då klart bättre förutsättningar att orka med augusti och september trycket med arbete & styrelsemöten mm.

Apropå Monica Z, så har jag inte sett filmen som blivit så hyllad. Det ska jag nog sätta upp på To Do listan, den måste ju innehålla lite ”må bra” saker oxå och inte bara måsten, det är jag alltid noga med..

Kram