Total slappardag..

Eftersom nattens sömn var allt än rytmisk & bra har vi i dag gjort absolut ingenting, mer än att byta hotell då förstås. Så otroligt skönt & välbehövligt.

Snart dags att göra sig i ordning för art gå in till stan och möte Pappa. Vårt nya hotell ligger på precis lagom promenadavstånd till centrum och Gamla stan. Bara att följa strandpromenaden utmed havet i sisådär 5-10 minuter så är man framme..
image

Kommer promenera runt lite och bara ha det bra. Valet av restaurangen ikväll står mellan Tempura där vi var här om kvällen för första gången och den gamla klassikern ”Takrestaurangen”, vi får se vad de olika viljorna till sist enas om.. Oavsett vilken det blir vet vi i alla fall det blir gott.

image
Att äta middag i Gamla stan har verkligen all charm man kan önska sig. Finns såklart här, som överallt annars, en och annan turistfälla som bör undvikas. Men antalet restauranger, de flesta små med bord ute i gränderna, har oftast grymt bra mat & till vettiga priser. Eftersom vi bytte hotell hoppas vi över det planerade middagsbesöket på fiskrestaurangen vid vårt ”gamla” hotell. Känns lite bakvänt att sätta sig i bilen och köra dit när man kan promenera in till det stora utbudet i Gamla stan. Glöm inte heller att jag har ytterligare en anledning till det, älska eller hata väskan:) i kvällens senare blogg får vi väl se om fet finns med något foto på någon nyinköpt konstig väska..

Hittade den här bilden på Google av en slump, observera att det är medeltemperaturen på dygnet.. Är det konstigt att man vill bo här?
image

Kram