Som en ”tjurig”..

image
..Lilla My känner jag mig mest ju. Ytterligare en natt med jojo sömn. Sover 2 timmar, vaken 1-1,5, sover 2 timmar osv.
Pippi hade säkert hittat på något jättekul den där vakna tiden, men jag får väl åka och tatuera en Lilla My på andra armen för känner mig allt annat uppfinningsrik i sömnlösheten utan mer sur, arg och snarstucken precis som Lilla My..

Dagen efter en sådan här natt brukar bli sådär bra. Just som man somnat som bäst ringer klockan & man ska upp för att äta frukost. Sedan framåt eftermiddagen är man så trött att man måste ta en tupplur och oftast får man då svårt att sova igen nästa natt. Ni hör, jag ser bara problem och är allmänhet tjurig precis som Lilla My. Hon är ju inte direkt en super charmig karaktär att ha i sin närhet (för alla andra utom henne själv)..

Hoppar hur som helst det där med tatueringen, åtminstone till dess jag har samma sömnproblem utan att ha varit korkad nog att dricks en cappuccino och en cafe Bailys (ja, jag vet riktig tantvarning) strax innan jag går och lägger mig.

När jag tänker efter är jag nog värd någon mer morot oxå utöver att bo på hotell. Det är jag helt säker på,att Lilla My skulle hålla med om. Tigerväskan eller något annat kul, tänk de män som ger sina fruar en hushållsassistent i julklapp (om de nu inte önskat sig en förstås). Jag har ofta funderat på hur de tänker.. Tror dom på allvar att den genomsnittliga kvinnan blir överlycklig över ett köksredskap eller är det bara total brist på fantasi som ersatts med en överdos av praktiskt tänkande?

Nu sk jag lägga mig till rätta och ”drömma” om mina morötter så kanske jag somnar om. Tigerväska, svarta skor, Pippikängor, någonn snygg tunika, listan kan göras lång av potentiella morötter..

Kram