Pride & Studier..

image
Då är årets upplaga av Pride i gång. Jag kan bli lite skrämd av den uppmärksamhet som skapas när någon ”kommer ut ur garderoben”. Bara talesättet att komma ut ur garderoben (används väl kanske inte direkt ofta nuförtiden i och för sig) har något lite ”skamligt över sig.
Spaltmeter skrivs om att en simmare erkänner att han är homosexuell år 2014 – det tycker jag är helt overkligt. Det spekuleras om han (oftast om män faktiskt) är homosexuell och många som kanske är det förnekar in i det längsta. Låt var och en själva bestämma när, var & hur de vill berätta och om dom vill berätta. Varför ska dom behöva berätta det, vad har vi med det att göra och skulle det vara något fel i det(att vara homosexuell) som gör att de måste berätta det så att vi andra vet om det. Det är väl ingen som springer omkring avkräver människor på svar om vad de röstar på eller andra typer av frågor av personlig karaktär.
Hoppas det blir en glad, trevlig & härlig folkfest i Stockholm i helgen!

image
Gjorde ett litet misstag för någon månad sedan (typ som nu när jag vaknar och bara inte kan somna om), hittade en utbildning som var internetbaserad och som verkade intressant. Trodde att jag anmälde mitt intresse om att få mer information men hade väl antagligen för mycket grus i ögonen så i själva verket anmälde jag mig. Nu får jag stå mitt kast och genomföra utbildningen, hoppas den är bra så att jag lär mig något. Något lär jag väl garanterat lära mig så att jag lär mig tillräckligt mycket är väl ett bättre uttryck. Var ju inte igår man ”studerade” direkt så det kommer krävas både prioritering och disciplin om jag ska få ut något vettigt av den där utbildningen.
image
Om jag har tur blir det både givande och kul – det drar igång här i augusti, lovar att hålla er uppdaterade:)

I morgon är det lördag, funderar på om jag ska ta vägen förbi det där skyltfönstret och kolla en gång till på älska eller hata väskan.. Får se om vi är något inne i stan, annars har jag ju en möjlighet på måndag oxå eftersom vi måste flyga hem på tisdag istället.
Gudarna ska veta att jag inte behöver någon väska men om jag köper den kan jag sälja lite mer på Tradera. Har inte hunnit med det riktigt den sista tiden. Får ta & sätta igång igen när jag är tillbaka i Stockholm. Har sålt ihop många tusenlappar på sådant jag inte själv använder och måste nog dessvärre erkänna att det finns lite till att sälja av..

Kram