Kvällens middag..

image
..kommer att ätas här. Ett ställe som har orangea elefanter bara måste ju ha bra mat & bringa lycka. Kollade menyn som såg supergod ut så det blir nog en trevlig restaurangkväll även i kväll.

Varit en sväng till Puerto Banus, det skulle man nog hoppat över. Jesus, vad bilar & folk.. Ramadan är ju över nu så araberna anländer i en aldrig sinande ström vilket självklart glädjer alla Marbella bor eftersom de typ är bäst i världen på att spendera pengar. Där ligger allt en liten svensk fru i Marbella långt efter i bakvattnet..
Har faktiskt, och detta är näst intill omöjligt att tro på, inte varit inne i en enda affär sedan vi kom hit. Det måste nog anses som ett personligt rekord av något slag.

Rapporterna säger att blixten jag skrev om igår verkar ha bedarrat, ver inte riktigt vad det innebär men förhoppningsvis något positivt i alla fall. Får väl veta mer under dagen antar jag.

Här är det sisådär 31 grader, det fläktar lite så det är riktigt skönt. Tänkte åka hem på måndag men tyvärr var både Norweigan & SAS slutsålda till sista plats.. Fanna med något byte men då till ett hutlöst pris på typ 6 000:- per person. Får bli hemresa på tisdag förmiddag i stället, direktflyg till halva priset. Hade i och för sig gärna åkt hem på måndag framförallt för kattvaktens skull, men Sigge kan i värsta fall säkert klara en natt själv.

Har i ett skyltfönster sett en riktig hata eller älska väska, ska gå förbi i morgon och se vilket av alternativen det är.. Den stack ut så jag kunde inte missa den trots att jag inte varit på något som helst shopping humör.. Pappa & T kommer garanterat sätta den på hata listan men jag är lite rädd för att det blir precis tvärtom för mig..

Kram