En riktigt trevlig kväll..

image
Pappa mötte upp på hotellet strax efter halv sju. Vi började med att sitta på ”piazzan” som ligger i mitten av de olika restaurangerna på hotellet. Vi delade en flaska Cava och njöt sv både solen, värmen & atmosfären. Pratade om ditt & datt och hade det trevligt. Vi hade varit lite ”sena” med att boka bord så vi hade fått bord till 19.45 och var tvungna och lämna 21.45 för 22.00 skulle nästa gäster komma till vårt bord. För oss svenskar är ju åtta-tiden rätt bra tid att äta, här anses det onormalt tidigt. Men vi var långt i från ensamma, hotellet är fullbokat och det kommer även gäster utifrån så restaurangen hade full sittning 19.45 oxå.

image
Gott var det, scampi rullad i basilika till förrätt, grillat kött till varmrätt sen var jag så mätt så jag hoppade över efterrätten. De andra däremot proppade i sig en efterrätt oxå.
Flyttade tillbaka till piazzan efter middagen och kaffe med avec och lyssnade på livemusiken. Hela piazzan var full av folk & härlig stämning och för att vara ett ”hotellband” så var de förvånansvärt bra.
image

Det är ungefär som att släcka en lampa när det går från ljust till mörkt – det är 10 minuters mellanrum mellan bilden igen och den här nedanför..
image

Efter att ha druckit vårt kaffe & avec tog vi med Pappa på en promenad runt om i hotellets trädgård. Den är verkligen fantastisk med sina hundratals olika växter många av dem har nog stått där i hundratals år oxå känns det som. Hela ljustunneln här är växter som de satt belysning i, nästan som en sagotunnel..
image

Svårt att göra trädgården rättvisa på kvällen genom foton, doften av alla blommor, de upplysta växterna måste upplevas för att man ska förstå hur fint det faktiskt är (lät nästan som en mäklare där, måste ses/upplevas.. Den har man ju sett in en & annan annons:))
Men här kommer hur som helst en bild som avslutning på den här dagen & nu ska jag göra något ni aldrig hört förut: fixa naglarna..

image

Kram