Sol & så lite verklighet

Solen skiner från en klarblå himmel & det är precis lagom varmt. Hade varit så skönt med en totalt superledig dag till men vips så var verkligheten tillbaka litegrann..

image
Telefonen börjar ringa igen – det märks att många är tillbaka från semestern.. Visst kan man ibland få en näst oemotståndlig lust att ta sin (i mitt fall två, en svensk & en spansk) telefon och bara kasta tex rätt ut i Medelhavet. Det finns då verkligen både för- och nackdelar med denna ständiga tillgänglighet..

image
Har lyckats få till det med wi-fi uppkopplingen och inser att mailboxen växt en hel del sedan jag åkte i tisdags kväll. Förmiddagen i dag får helt enkelt bli lite ”arbetsbetonad” – beta av telefonsamtalen och mailen och lite annat som bör fixas. Så får eftermiddagen bli totalt ledig och kvällen likaså.

image
Är inte mood för att ligga rätt upp och ner i en solstol idag utan tror att en riktigt lång promenad utmed den oändliga strandpromenaden tillsammans med Pappa får bli eftermiddagens ”aktivitet” I kväll har vi bokat bord på en jättebra italiensk restaurang Casa Tua. Har varit där några gånger förut och alltid varit supernöjd med den goda maten. Ska kanske titta lite i några butiker oxå, dom har rea både här och var även här i mitt i högsäsongen. För högsäsong är det, det är totalt sett 90% beläggning på alla hotell i Marbella nu den här veckan. Då är ändå augusti den största månaden så Marbella kommer ha ett riktigt bra turistår kan man nog säga. Vi har hög beläggning på Fredriksborg oxå. Kollade för skojs skull på Booking häromdagen, det är i och för sig inga hotell som släpper varenda rum till Booking men det var omöjligt att boka på Fredriksborg medan Fågelbro hade grymma rabatter. Ordinarie pris ca 2 300:- för ett dubbelrum och nu pendlade priset mellan 800-1000:-, då har man inte speciellt hög beläggning om man dumpar priserna så. Vi hade verkligen behövt fler rum, vi har väntelistor i princip varenda dag och det är bara enkelrummen som ibland står tomma. Ofta tar ett par ett enkelrum och vi ställer in en extra säng, men då är det inte mycket utrymme kvar. Men det är deras val och vi är då klart nöjda över att även få enkelrummen uthyrda:)

Nu dags att ta i tu med mailen..

Kram