Första dagen out of Office..

image
Planet igår var försenat så vi var inte omcheckade och klara förrän 01.30. Sov mycket på planet så resan gick extremt fort men var ändå trött och somnade som en stock igen ganska snabbt efter incheckningen.

Åt en låång frukost i morse med två omeletter, frukt & massa goda juicer. Sedan kom Salvador & hämtade upp oss, vi hämtade upp Pappa på vägen och åkte till La Morera (dvs hemma för oss här i Marbella). Kollade att löpte på enligt plan och hämtade bilnycklarna så att vi kan använda bilen när vi är här.

Förmiddag var det mulet, vilket bar jätteskönt. Hur ofta brukar man säga det när man är på semester? Sedan sprack det upp och blev både soligt & varmt resten av dagen.

Mu ska jag ta ett bad & göra mig iordning för middag med Pappa i Gamla stan. Återkommer lite senare:)

Kram