Beslut i sista sekund..

..ska ju bo hos Pappa i Marbella eftersom renoveringsarbeten pågår i vår. Inte så mysigt att bo i stark målarfärgslukt.
Är ju trött och sliten som jag tjatat om så kom på att väldigt bra morot är att unna sig de två första nätterna på hotell. Njuta av de sköna hotellsängarna, långa goda frukostar med omeletter, frukt och massor av juicer & sola i ett superfint poolområde. Det var väl en riktigt bra morot, sista minuten bokning = Evas specialtrick att få ett riktigt bra sista minuten pris:) Så i kväll när planet går färden hit:
image
Kommer förhoppningsvis sova som en prinsessa..

I morgon bitti när jag sovit ut, dags för frukost & därefter en lång dag i solen här:
image

På kvällen middag med Pappa såklart!

Väntar bara på att en tunika & ett par byxor ska torka sedan är jag färdigpackad. Blir hämtad 15.30 ca för transporten till Arlanda. Innan dess ska jag bara hinna duscha och göra mig iordning så det är ingen stress..

Är extra tacksam, även om flygresan är lite längre, att det inte är med ett propellerplan. Salvador kommer som vanligt stå redo vid flygplatsen när planet landar och ca 30 minuter efter det att vi lämnar flygplatsen är det dags för incheckning & skönhetssömn..

Längtar redan!

Kram