Lång dag..

Flög ner till Kalmar med 09.00 planet tillsammans med Annika.
Jag hade ett gäng möten med bl.a. Destination Kalmar, Kalmar Slott, Tillståndsmyndigheten och Annika var där för ”insupa” atmosfären eftersom hon ansvarar för alla dekorationer på invigningen.
image
Vill ju inte avslöja för mycket hur det ser ut & allt är ju inte klart ännu men här är en bild på caféet i en något udda vinkel. Det är så coolt med blandningen av gamla murade väggar, trä som har hundratalsår på nacken och moderna inslag i armatur, möbler mm. Dagen flög i väg och sedan var det dags att flyga hem med propellerplanet igen. Skumpade lite mer på hemvägen, men överlevde..

Direkt ut till Fredriksborg från Bromma, stannade på vägen och köpte en bukett blommor till Gabriel som tack för det här årets fyra allsångskvällar. Vi hoppas på att det ska bli en tradition år efter år. Relativt bra med folk, en hel del yngre i publiken eftersom Oscar Zia var gästartist:)

Åt lite & pratade med personalen men stack hemåt innan Allsången var slut. För slut var det jag som var efter flygresor, möten mm..

image
I morgon kväll går flyget mot Marbella och några dagar ”out of Office” – skönt är det minsta man kan säga om det efter tredagars mastodontpass med administration och dagens både långa och delvis hektiska arbetsdag.

Kan garantera att jag kommer ligga i en solstol vid en pool hela onsdagen.. Struntar i tretimmarsregeln den dagen i alla fall, kan ju ligga i skuggan halva dagen. Att bara få ligga och vila kommer vara guld värt.

Nu duscha av sig resdammet och bara hänga i soffan en stund, det är minst sagt varmt inne i lägenheten.. Men inte klaga på värmen, det är förbjudet:)

Hörs om en stund!

Kram