Ändrade planer..

image
Av olika rutiga & randiga skäl blev det inget kaffe i bersån på Djurgården idag. Blir i stället direkt när jag kommer hem från Marbella. Tänk om jag blir jättebesviken när jag kommer dit. Jag har ju byggt upp en egen bild över hur otroligt fint & charmigt det där gula trähuset är, fullt med snickarglädje och en romantiskt blommande trädgård. Ja, ni ser bilden. Kanske inte alls är så, men hur som helst så kan ju fortsätta drömma om att det är just så i ca 8-10 dagar till. Ibland är det värt att bara få drömma om något, eller hur?

Man kan ju inte gå omkring och vara super realist varenda dag & minut, det verkar trist tycker jag. Så då kan man drömma lite om olika saker och tänka på hur otroligt trevligt, mysigt, kul eller vad det nu skulle vara om drömmen blev sann. Alla drömmar är ju inte orealistiska heller men man kanske får kämpa lite för att nå dit..
image
Ni ser.. Att köpa nya skor kan medföra något väldigt bra..

image
Men att få en alldeles egen apa det tillhör inte de realistiska drömmarna tyvärr. Inte något jag går omkring och drömmer om dagligen heller men har sedan barnsben alltid velat ha en liten apa. Det är avdelningen ”inte se problemen” drömmar den tillhör, vet inte om jag skulle vara fullt så förtjust i att verkligen ha en apa som hoppade omkring i mina vita soffor, säkert skulle klättra i gardinerna och röra till det både här och där. Då skulle jag nog inte tycka att det var vare sig speciellt charmigt eller trevligt med en alldeles egen apa. Får trösta mig med det eftersom jag ändå aldrig kommer få någon..

Annars tycker jag att det är lite trist att vi blir blasé med åren för visst blir vi det. Kommer ni ihåg spänningen natten innan man fyllde år eller julafton. Hur glad man blev för sina presenter. Första egna resan utomlands med kompisarna, hur kul man hade trots att hotellet var rätt enkelt och på gränsen till skabbigt. Tågluffen genom Europa, i skakiga andra och tredje klass vagnar. Nu har man gått och blivit bortskämd, hotellen ska fina, resandet bekvämt och om man inte kan sova natten före julafton är det inte pga av att man är så nyfiken på vad man ska få i julklapp utan möjligen för att man stressat så mycket för att hinna med allt inför julen att man är helt uppvarvad.

Det är helt enkelt så att man bara kan göra saker för första gången en gång..

Kram