Så kom det mera..

image
..papper & jobb.. T kom tillbaka från sin vistelse på Österlen och det var inte direkt lite han hade med sig och då menar jag tyvärr inte trevliga presenter utan papper, papper, papper i oändlighet.

image
Inget att välja på. Bara att kavla upp armarna och sätta igång att sortera, ”fila” och arkivera.. Det lär ta minst den här dagen att bara komma i någorlunda ordning med den ”leveransen”
Får låtsas att jag är någon annanstans, tex på på någon solig strand eller varför inte en trevlig Beach club och så bara köra på. Det kommer garanterat inte bli gjort av sig själv, tyvärr..

image
Det är ju bra att ha en morot när man ska göra något. Tror att jag behöver ett helt knippe med morötter för den där leveransen. Det kan jag ju oxå ”roa” mig med i allt sorterande, fundera på vad jag ska få för belöning alltså.. Lite nya träningskläder som jag inte hunnit köpa, någon snygg tunika, jag kommer inte ha några problem med att hitta på morötter..

Bäst att sätta igång, för det kommer krävas en och annan paus under dagen annars kommer nog huvudet brinna upp i den här värmen.

Keep you posted!

Kram