Känner mig som..

image
..en riktig arbetsmyra i dag. Tycker jag öppnar post, sorterar, arkiverar och går igenom dokument i oändlighet men känns inte som om högarna minskat nämnvärt. Det ät väl som när myrorna sliter med att bygga sin stack, det tar lite längre tid än man önskat.

image
Har ju morötterna att fundera på och det är ju alltid något men den störta ”vinsten” kommer inte vara materiell utan det kommer vara känslan av att ha total struktur och ordning. Det har saknats ett tag och beror främst på Ts sjukperiod som ju varit ganska lång.

Man ska ju inte äta skaldjur i månader som inte innehåller ett r sägs det ju. Men ikväll gör vi det lätt för oss och äter stora lass av rökta räkor från Sabis. Dom brukar vara grymt goda. Lätt är det oxå så att fullt fokus kan läggas på att minska högarna. Nu ska jag omedelbart sluta tjata om dessa högar..

Inte många dagar kvar tills planet lyfter mot Marbella och Pappa. Ska verkligen ta med mig så lite jobb det bara går och försöka vara maximalt ledig och det oxå från Lotus. Nu ska här vilas, promeneras, ätas & solas till i alla fall 98%.

Kommer vara nere 5-7 dagar sedan hem och bland annat ner till Kalmar och den årliga stadsfesten. Måste komma ihåg att boka hotell till dess. Som nya i stan och dessutom vi som ägare i alla fall från Stockholm är det viktigt att vara med och försöka att på bästa sätt bli en del av stan. Något Tomas & Lotta lagt mycket tid på och lyckats bra med. Själv ska jag till Kalmar igen nu på måndag. Möten med Tillståndsmyndigheten, Desination Kalmar och självklart träffa Tomas & Lotta för att följa upp status. Landar vid 17.40 på Bromma (om allt går som det ska, propellerplan…….) och åker då direkt vidare ut till Fredriksborg och sommarens sista Allsång. På måndag är Oscar Zia gästartist så jag skulle misstänka att det kommer vara en lite yngre publik ..

Nej, nu dags att ta i tu igen..

Kram