En bit på väg..

image
Lite struktur nu i alla fall.. Sorterat i högar, stansat betalningar till ”förbannelse” men har en bit kvar innan jag är nöjd för dagen.

Det mesta av det jobb jag gör idag kräver inte så tankearbete så jag kan helt enkelt vara:
image

1. Shoppa glammiga skor med Sofia i Marbella
2. I en solstol på altanen hemma i Marbella
3. I det badkaret i New York med utsikt över hela Manhattans skyline
4. På shopping i New York med världens tjockaste plånbok, nej just det vill ju inte se ut som en taxichaffis så det får vara världens mest påfyllda kreditkort

Ja, håller på en massa annat medan jag sorterar & arkiverar så det inte är fullt lika trist som det annars skulle kunna vara.
Har insett att jag inte blir helt klar i dag, men det kommer ju en dag i morgon oxå. Har ju lite tid på mig innan jag ska dricka kaffe i bersån vid den gula trävillan på Djurgården:)

Får nog snygga till mig lite inför det, man är ju världens piffigaste när man jobbar hemma med papper överallt omkring sig..
image
Känner mig ungefär så här piffig idag.. Efter den här lilla blogg pausen ska jag ta och köra typ en timme till sedan lockar de rökta räkorna och lite slötid framför TV:n. Kommer hur som helst känna mig sjukt nöjd över hur mycket jag fått gjort idag och ska ta och tänka ut några lagom bra belönings morötter oxå.

Hörs senare!
Kram