Trendrapport #3

image
Höll ju nästan på att glömma de stackars blommorna på balkongen, de har inte haft det lätt de sista dagarna. Vattnar & vattnar men ändå torkar de ut och blir lite hängiga. Bara att fortsätta att vattna och byta ut om det är någon stackare, typ lobeliorna som ger upp totalt. Fortfarande jättevarmt ute = underbart..

image
Sedan var det äntligen dags för lite Coca-Cola & modetidningarnas No 1 Elle. Det var väl inte så mycket skilde från övriga tidningars trendrapporter men några saker kan väl nämnas i alla fall.
1. Rota i garderoben, källaren eller vinden efter era gamla jeans (billigt & bra)
image
Vintage jeans är enligt Elle det absolut hetaste i höst. Sedan gäller det ju att komma i dem oxå, finns väl risk att det finns något extra kilo nu jämfört med sisådär 20 år sedan..

image
I höst är det stövletter som gäller = bra för mig för då behöver jag inte göra några nya inköp. Problemet blir väl att hitta mina drömmars Pippi kängor för det verkar inte vara så aktuellt, men skam den som ger sig någonstans ska jag hitta ett par..

Sedan måste ju en tidning som Elle ta ut svängarna lite.. I bland undrar om man vad stylisten stoppat i sig innan de fått ihop en ”outfit” som tex exemplet nedan. Jag vet att jag inte kommer se ut så i höst och jag känner mig rätt säker på att jag inte kommer möta en enda människa som ens är i närheten av att vara klädd så här.. Men vem vet, jag kanske gått och blivit hopplöst efter..
image
Men man ska ju aldrig säga aldrig, jag gillade ju inte alls de mönstrade byxorna när de kom och nu ”älskar” jag dem. Så bli inte allt för förvånad om jag dyker upp när ni minst anar det i en klädsel som den här..

Kram